Bli medlem i Biodlingsföretagarna

Biodlingsföretagarna bedriver informations- och påverkansarbete för att tillvarata yrkesbiodlingens intressen. Den handlar om kontakter med svenska politiker och media såväl som aktivt deltagande på EU-nivå. Som medlem har du möjlighet att delta i detta påverkansarbete genom vårt medlemsforum där vi lägger ut interna “remisser” i heta frågor för att medlemmarna ska kunna göra sina röster hörda.

Biodlingsföretagarna är en branschförening för biodlare som på hel- eller deltid har sin inkomst från biodling. Vi har inga krav på att man ska ha ett visst antal samhällen och våra medlemmar har allt från enstaka till hundratals bisamhällen. Som medlem i Biodlingsföretagarna får du möjlighet att träffa likasinnade biodlare för utbyte av erfarenhet och kunskap.

Som medlem i Biodlingsföretagarna har du medlemsförmåner, får tidningen Gadden och kan vara med och påverka arbetet i föreningen och för dig som yrkesbiodlare.

Det här får du som medlem


Utöver ditt medlemskap, får du som medlem ta del av ett antal förmåner från våra olika samarbetspartners.

Läs mer …


Biodlingsföretagarnas medlemstidning syftar till att utveckla yrkesbiodlingen i Sverige.

Läs mer …


Som medlem i Biodlingsföretagarna syns du med dina uppgifter i vår karta med andra biodlare.

Se kartan här …


På dina medlemssidor finns ett utbyte med varor och tjänster inom biodlingen.

Logga in …

Ett medlemskap – flera fördelar

Diskutera biodling, honung och utrustning, låt kunskapsutbyte kollegor emellan inspirera och motivera dig i verksamheten. På forumet och medlemssidorna informerar styrelsen om sitt arbete, om myndigheter och organisationer, honungshantering eller ber dig som medlem kommentera remisser för nya förordningar eller berättar vad som är på gång. Håll dig uppdaterad på forumet.

Logga in här …

Biodlingsföretagarna anordnar en Skandinavisk biodlarkongress i februari 2024. Ett internationellt evenemang som samlar forskare, specialister och biodlare från Norden och runt om i världen. Enligt traditionen från tidigare år erbjuder vi ett inspirerande program med olika föreläsare och en utställning för redskap och företag från biodlingsbranschen.

Läs mer …

Inspiration och kunskap

Inspireras av hur andra biodlare sköter sin biodling och sin yrkesverksamhet. Här berättar några medlemmar om sin biodling och varför de gick med i föreningen.

Läs mer …

Vi hoppas att du som medlem ska trivas i föreningen och ha stor nytta och glädje av det nätverk som vi, alla medlemmar, bildar. Vi vill att utbytet ska vara både socialt, och rent företagsmässigt. Därför arrangerar vi träffar för våra medlemmar så att alla kan utbyta erfarenheter och kunskap. Några exempel på detta är Biodlarkonferensen och After-skörd.

Under Senaste nytt hittar du vad som är på gång just nu.