Vi jobbar kontinuerligt med att skapa nya samarbeten för att ge
dig som medlem ännu fler förmåner.

EAN-koder

För 300 kr + moms i registreringsavgift får du 10 unika EAN-koder.
En årsavgift på 100 kr tillkommer. 

Skicka E-post för att beställa

AGROL-kortet

Med Agrolkortet från Lantmännen Finans kan du tanka på de flesta ”bensinstationer” och få rabatt mellan 20–60 öre/liter beroende på vilket drivmedel och företag du tankar på.

Lantmännen Finans

Thomas Apiculture

Som medlem har du rabatt hos den franska redskapshandlaren Thomas Apiculture. Specifik prislista på maskinutrustning för medlemmar i Biodlingsföretagarna.

Thomas Apiculture

Svenskt Sigill

Som medlem har du 10% rabatt på systemavgiften för IP Sigill Biodling.

IP-certifiering av biodling ger en produktion med högre livsmedelssäkerhet, bättre djuromsorg och sjystare arbetsvillkor. På så sätt blir det enklare för konsumenterna att välja och enklare för dig som biodlare att uppfylla konsumenternas förväntningar.

IP Sigill Biodling syftar till en säker och hygienisk produktion med full spårbarhet samtidigt som bina hanteras ansvarsfullt. Viktiga delar är förebyggande arbete mot bisjukdomar, ansvarsfull användning av mediciner och kemiska produkter samt åtgärder för att undvika kontaminering av honungen vid skattning.

Svenskt Sigill-märkning
Företag som har certifiering på Sigillnivån och Tillvalsnivån kan använda Svenskt Sigill-märkning på sina produkter.

Läs mer om Svenskt sigill märkningen här. 

LRF – Samköp

Som medlem i Biodlingsföretagarna har du samtidigt tillgång till LRF – Samköp. Här ingår rabatter på ett stort antal företag, bland annat IKEA, Ahlsell, SJ, Beijer, AJ Produkter och Granngården.

Alla rabatter och aktuell information

Alla förmåner

Ladda ner vår pdf med alla förmåner, priser, rabatter och förhandlade avtal. Här kan du även se olika räkneexempel för att se vilka ekonomiska fördelar du får genom våra samarbeten.

Ladda ner pdf … (kommer snart!)