Medlemstidningen Gadden

Sprider kunskap, nyheter och information till medlemmarna. Där skrivs om allt från praktiska metoder att driva yrkesbiodling, till information från styrelsen och olika myndigheter.

Gadden utges av Biodlingsföretagarna och utkommer fyra gånger per år. Biodlingsföretagarnas medlemmar erhåller Gadden som en medlemsförmån.

Artiklar, intervjuer och övrigt innehåll tas fram i samråd av ett redaktionsråd bestående av ansvarig utgivare, redaktör, kommunikatör samt två medlemmar från föreningen.

Detta är Gadden

Biodlingsföretagarnas medlemstidning syftar till att utveckla yrkesbiodlingen i Sverige. I varje nummer tar vi upp aktuella ämnen, intervjuar biodlare och uppdaterar med vad som händer i branschen.

Exempel på artiklar hittar du här …

Vill du annonsera i Gadden eller i vårt nyhetsbrev samt på hemsidan? Här hittar du all information om hur du kan synas ut till våra medlemmar.
Kontakt annonser: Kjell Andersson

Annonsblad som pdf …

Gadden ges ut med fyra nummer per år plus en mässtidning i slutet av januari i samband med biodlarkonferensen som arrangeras av Biodlingsföretagarna. Gadden har materialdag ca 20:e varje månad.

Utgivningsplan som pdf …

Redaktionen

Redaktionsråd

Består av redaktör, kommunikatör, ansvarig utgivare samt två medlemmar från föreningen. Har du tips till redaktionen på intressanta artiklar är du välkommen att höra av dig via e-post.


Skicka tips via e-post till redaktionen här.

Kontakta oss

Har du produktnyheter, en pressrelease eller har sett en yrkesbiodlingsrelaterad nyhet på webben kan du skicka den till oss. Insänt material kan publiceras här på webbplatsen och/eller i tidningen Gadden.

Skicka e-post till redaktören här.

Gadden utkommer fyra gånger om året

Nr. 3 2023

Svenska honungsmarknaden – nuläget och framåt?

Nr.2 2023

I detta nummer lyfter vi Sveriges flytande guld – Primörhonung.

Nr. 1 2023

Ordförande Yngve Kihlberg går in på djupet om honungsfusk.

Nr. 6 2022

Mässtidning till årets Biodlarkonferens.